Hoe ziet het nieuwe schooljaar er voor jou uit? Misschien is het wel tijd om een dag- of avondcursus te volgen op CVO HIK? Op campussen Geel en Herentals DTL vliegen ze er alvast in en dit is waar ze dit jaar mee uitpakken...

Schooljaar 2017-2018 is het eerste schooljaar dat Campus Herentals DTL en Campus Geel samen uit de startblokken schieten. Ze hebben samen een breed aanbod uitgewerkt dat niet enkel inspeelt op recente culturele ontwikkelingen, maar uiteraard ook de interesses van (toekomstige) cursisten volgt. In de voetsporen van Pascale Naessens treden, make-up artist worden, gratis (!) je eigen website leren maken, het grafische programma Illustrator onder de knie krijgen of je liefde voor hout vormgeven als binnenschrijnwerker: wie op CVO HIK een cursus volgt, krijgt innovatie, expertise en kwaliteit terug.

Ken je AAV al?

CVO HIK start dit jaar ook met de nieuwe opleiding Aanvullende Algemene Vorming. Heb je nog geen diploma secundair onderwijs behaald, dan kan je op Campus Geel of Campus Herentals DTL een diplomagerichte opleiding volgen met daaraan enkele basismodules AAV gekoppeld. Op die manier kan je op eigen tempo en via een aangepast traject jouw diploma behalen. Een niet te onderschatten meerwaarde voor op de arbeidsmarkt!

Wil je meer info over een cursus of de nieuwe opleiding AAV? Surf dan naar www.dtl.be of www.hik.be.

Campus Herentals DTL Kerkstraat 38 2200 Herentals 014/23 23 70 herentals@hik.be
Campus Geel Kleinhoefstraat 4 2440 Geel